email

Wondzorg

voor een snel en veilig herstel

Professionele wondverzorging

Bij Les P'tites Fées Bleues, begrijpen we het belang van wondverzorging in het genezings- en herstelproces van een patiënt. Onze gekwalificeerde zorgprofessionals zijn er om u persoonlijke wondzorg te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften, in het comfort en de veiligheid van uw eigen huis.

Onze diensten

soins de plaie
  • Wondreiniging : We voeren een grondige wondreiniging uit om verontreinigingen te verwijderen en infectie te voorkomen. Ons team gebruikt specifieke technieken en producten om een effectieve reiniging te garanderen terwijl het ongemak voor de patiënt tot een minimum wordt beperkt.
  • Wondverband : We brengen verbanden aan die zijn aangepast aan elk type wond om de genezing te bevorderen en het getroffen gebied te beschermen. Onze professionals zijn getraind om de juiste verbanden te kiezen op basis van de grootte, diepte en locatie van de wond.
  • Bewaking van de voortgang van de wond : We bewaken regelmatig de voortgang van de wond om tekenen van infectie of complicaties op te sporen. Ons team is getraind om tekenen van genezing te herkennen en de zorg dienovereenkomstig aan te passen voor een optimaal herstel.

Waarom kiezen voor Les P'tites Fées Bleues ?

  • Professionele expertise : Onze zorgprofessionals zijn hooggekwalificeerd en ervaren in wondverzorging. Ze zijn opgeleid om kwaliteitszorg te bieden en tegelijkertijd de veiligheid en het comfort van de patiënt te garanderen.
  • Persoonlijke zorg : We begrijpen dat elke wond uniek is en een persoonlijke benadering vereist. Daarom stemmen we onze zorg af op de specifieke behoeften van elke patiënt om de best mogelijke resultaten te garanderen.
  • Comfort en privacy : Wij bieden wondzorg in het comfort en de privacy van uw eigen huis, zodat u niet vaak naar het ziekenhuis of de kliniek hoeft. We hechten veel belang aan de vertrouwelijkheid en privacy van onze patiënten.

Gedekte regio's

Ons team van thuisverpleegkundigen is actief in het zuiden van Brussel en Waals-Brabant.
Als u buiten deze gebieden zorg nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op

Als u wondzorg nodig hebt, van de meest eenvoudige tot de meest complexe, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste oplossing te vinden voor uw zorgbehoeften.

Contactformulier

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.