email

Alles weten over onze hulp

Voor meer informatie over onze thuiszorgdiensten

Bij Les P'tites Fées Bleues - Thuiszorg, begrijpen we het belang van een vertrouwde en comfortabele omgeving voor uw welzijn en herstel. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan thuiszorgdiensten die zijn ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen en u te voorzien van professionele en zorgzame ondersteuning in het comfort van uw eigen huis.

Onze thuiszorgdiensten zijn op maat gemaakt om u een gepersonaliseerde ervaring te bieden, waarbij elk detail in overweging wordt genomen. Of u nu tijdelijke hulp nodig heeft na een ziekenhuisopname of voortdurende ondersteuning voor een specifieke medische aandoening, ons toegewijde team van zorgprofessionals staat klaar om u bij elke stap te begeleiden.

Ontdek onze zorgdiensten

 • Hygiënische zorg

  We begrijpen dat hygiënische zorg een gevoelig en delicaat aspect kan zijn van het dagelijks leven, vooral voor ouderen, mensen met een handicap of patiënten met specifieke behoeften.

  Ons team van thuisverpleging is gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde hygiënische zorg, zoals hulp bij het wassen, baden of douchen, het wisselen van kleding en ondergoed, en mondverzorging.

 • Injecties

  We bieden verschillende soorten injecties, waaronder insuline-injecties voor diabetische patiënten, onderhuidse injecties zoals anticoagulantia na een operatie, intramusculaire injecties zoals ontstekingsremmers, en intraveneuze infusen. U kunt rekenen op onze expertise om u kwaliteitszorg te bieden in het comfort van uw eigen huis.

 • Wondzorg

  Onze wondverzorging is ontworpen om u een volledige en professionele ondersteuning te bieden bij de behandeling van wonden. Ons ervaren team van gezondheidsprofessionals is getraind om gespecialiseerde zorg te bieden, waaronder grondige reiniging van wonden, het aanbrengen van geschikte verbanden en regelmatige monitoring van de wondontwikkeling.

 • Hulp in de huishouding

  Onze thuishulpen kunnen boodschappen doen, schoonmaken, strijken, kleding en lakens verschonen en voor je huisdieren zorgen.

 • ACTIVITEITEN & GEZELLIGHEID

  We zorgen niet alleen voor je lichamelijke behoeften, we zijn er ook om met je te kletsen, je gezelschap te houden en je te begeleiden bij buitenactiviteiten, cerebrale of artistieke activiteiten.

Thuiszorg

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u Het team van thuisverpleging opgezet door Les P'tites Fées Bleues - Thuiszorg streeft ernaar u de beste service te bieden, met kwaliteit als ons motto, binnen een tijdsslot van één uur en met persoonlijk advies. Onze eerste zorg is om onze patiënten altijd meer tevredenheid te bieden.

Neem contact met ons op via 02 653 00 00 voor Waals-Brabant en 0474 77 99 96 voor Brussel.

Als u een zorgdienst nodig heeft buiten een van de bediende gebieden*, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 • Onze partners

  We staan ook tot uw beschikking als u advies nodig heeft of specifieke diensten wilt laten regelen (fysiotherapeut, pedicure, thuiszorg, medische apparatuur, enz.) door professionals waarmee we samenwerken.

  Ontdek onze zorgpartners

 • Geconventioneerd bij alle mutualiteiten

  Wij hanteren het systeem van derdebetalersregeling en zijn geconventioneerd bij alle mutualiteiten. Bovendien helpt ons team van verpleegkundigen aan huis patiënten om administratieve rompslomp tot een minimum te beperken.

 • Zones desservies


  Waals-Brabant: Rixensart, La Hulpe, Waterloo, Lasne, Ohain, Genval, Maransart, Plancenoit, Eigenbrakel, Ophain, Court-Saint-Étienne.

  Brussel: Ukkel, Vorst, Sint-Gillis, Elsene, Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Lambrechts-Woluwe, Oudergem.


Heeft u een vraag?

Neem contact op met ons, we zullen zo snel mogelijk reageren

Zoek een bureau bij u in de buurt

Loading map...