email

Hygiëneverzorging

Voor onberispelijke hygiëne en optimaal comfort

Hygiëne op maat

Bij Les P'tites Fées Bleues, begrijpen we dat hygiënezorg een gevoelig en delicaat aspect van het dagelijks leven kan zijn. Daarom is ons team van thuisverpleegkundigen gespecialiseerd in het bieden van gepersonaliseerde hygiënezorg om te voldoen aan de unieke behoeften van elk individu.

Onze diensten

tandheelkundige zorg
- Assistentie bij het toiletteren : Onze gekwalificeerde professionals bieden respectvolle en attente assistentie bij persoonlijke hygiënebehoeften en zorgen zo voor het comfort en de waardigheid van elke begunstigde.

- Baden of douchen : We bieden ondersteuning bij het baden of douchen, aangepast aan de voorkeuren en behoeften van elke persoon, om een veilige en plezierige ervaring te garanderen.

- Verandering van kleding en ondergoed : Ons team staat klaar om te helpen bij het verwisselen van kleding en ondergoed, om te zorgen voor netheid en algemeen welzijn.

- Mondhygiëne : We besteden speciale aandacht aan mondhygiëne en bieden hulp bij het tandenpoetsen, het gebruik van mondhygiëneproducten en de verzorging van gebitsprotheses.

Gedekte regio's

Ons team van thuisverpleegkundigen is actief in het zuiden van Brussel en in Waals-Brabant.
Als u buiten deze gebieden zorg nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Map NL (zorg)

Kun je de zorg die je nodig hebt niet vinden?


Als je specifieke medische zorg nodig hebt en de juiste service niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Ons team is er om je te helpen een oplossing te vinden die is afgestemd op jouw behoeften.

Contactformulier

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.