email

Injecties en bloedonderzoek

voor nauwkeurige, stressvrije medische procedures

Persoonlijke zorg

Bij Les P'tites Fées Bleues, begrijpen we het belang van injectiezorg bij de behandeling van verschillende medische aandoeningen. Daarom biedt ons gespecialiseerde team een volledig gamma injectiediensten, aangepast aan de specifieke behoeften van elke patiënt.

Onze diensten

Injecties
  • Insuline-injecties : We bieden deskundige ondersteuning voor diabetespatiënten door het toedienen van insuline-injecties volgens medische aanbevelingen om de bloedsuikerspiegel effectief onder controle te houden.
  • Subcutane injecties : Onze getrainde professionals geven subcutane injecties, zoals antistollingsmiddelen, om bloedstolsels te voorkomen en een optimaal herstel na een operatie te bevorderen.
  • Intramusculaire injecties : We bieden intramusculaire injecties voor het toedienen van medicijnen zoals ontstekingsremmers, zodat ze snel en effectief in het lichaam worden opgenomen.
  • Intraveneuze infusies : Ons team biedt veilige en effectieve intraveneuze infusies, voor hydratatie en toediening van medicijnen rechtstreeks in de bloedbaan.
  • Bloedafname : We nemen professioneel bloed af in het comfort van je eigen huis, met nauwkeurige expertise om monsters van hoge kwaliteit te garanderen voor laboratoriumanalyse.

LPFB x LIMS laboratorium

Dankzij onze samenwerking met het laboratoire Lims, kunnen we voldoen aan al uw behoeften op het gebied van laboratoriumonderzoek. Of het nu gaat om een bloedtest, het verzamelen van urinemonsters of andere essentiële analyses, onze samenwerking zorgt voor eenvoudige en betrouwbare toegang tot laboratoriumdiensten van hoge kwaliteit.

Deze samenwerking versterkt onze toewijding aan uw gezondheid en biedt een compleet zorgcontinuüm, van zorg tot medische analyse. Bij Les P'tites Fées Bleues zijn de gezondheid en gemoedsrust van onze patiënten onze prioriteit, in elke fase van de zorg.

Waarom kiezen voor Les P'tites Fées Bleues ?

  • Professionele expertise : Ons team bestaat uit gekwalificeerde en ervaren zorgprofessionals, opgeleid om verschillende soorten injecties veilig toe te dienen en nauwkeurige bloedtesten uit te voeren.
  • Comfort en gemak : We begrijpen het belang van comfort en gemak voor onze patiënten. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je injecties en bloedtesten in het comfort van je eigen huis te ontvangen.
  • Persoonlijke benadering : We stemmen onze diensten af op elke patiënt, rekening houdend met hun specifieke behoeften en individuele voorkeuren om een persoonlijke zorgervaring te garanderen.

Gedekte regio's

Ons team van thuisverpleegkundigen is actief in het zuiden van Brussel en Waals-Brabant.
Als u buiten deze gebieden zorg nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op

Als je professionele, gepersonaliseerde injecties en bloedonderzoeken nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste oplossing te vinden voor jouw zorgbehoeften.

Contactformulier

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.