Les P'tites Fées Bleues

En als een blauw feetje
zich over het onderhoud van
uw huis zou buigen?

Hyperdynamische, glimlachende en enthousiaste feetjes boordevol energie die u niet meer bij uw huishoudelijke werk kunt wegdenken
Slider
Les P'tites Fées Bleues

En als een blauw feetje
zich over het onderhoud van
uw huis zou buigen?

Slider
CONTACTEER ONS VOOR EEN INSCHRIJVING OP 0800 82 302

Wie zijn de blauwe feetjes ?

Les P'tites Fées Bleues, zijn de meer dan 1.500 competente huishoudhulpen die, begeleid door een team professionals, net als u zuinig zijn op hun interieur. Onze Blauwe Feetjes staan tot uw beschikking om u te helpen met poetsen, strijken en naaien. Hun werk wordt betaald met Dienstencheques.

Vind een kantoor

Open …


Een van onze kantoren tot uw dienst ...

 • Lasne Lasne

  Rue Genleau, 6B - 1380 Lasne

  Sandra Vyncke : 0484/44.47.94 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  T. : 010/61.49.01 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

News

 • Nieuw kantoor in Mettet maandag, 13 november 2017 10:46
  Nieuw kantoor in Mettet
  Met groot genoegen kondigen de feetjes de opening van hun nieuwe kantoor in de stad Mettet aan. Een dynamisch team staat tot uw beschikking om uw huis te onderhouden. De wensen van de klant blijven onze prioriteit. Wij staan voor u klaar.Neem voor meer informatie contact met ons op.
Facebook Les Petites fées bleues

Het koninkrijk der feeën in België staat met 20 kantoren voor u klaar !

We weten hoe weinig vrije tijd u hebt. Daarom nemen we in alle vertrouwen uw huishoudelijke taken op ons. Met hun kennis en professionaliteit hebben « Les ptites fées bleues » een netwerk van 20 dienstenchequekantoren opgebouwd. Zij stellen ruim 1500 huishoudhulpen via dienstencheques ter beschikking om u van dienst te zijn.

Wie zijn wij ?

Facebook

Bezoek ons!

Faceboook Les p'tites fées bleues
Les P’tites fées bleues 2017 © Designed by BanditoStudio