email

L'abonnement Titres-Services

L'année 2023 est une année de changements et d'évolution pour P’tites Fées Bleues.

Sinds januari zijn we overgeschakeld op een abonnementssysteem, dat ons vorige factureringssysteem van €2,10 per dienst vervangt. Dit nieuwe systeem is ingevoerd om het hoofd te bieden aan de verschillende beperkingen die op onze sector wegen (stijgende energieprijzen, stijgende loonkosten, opleiding van personeel, enz.

Vanaf 1 januari 2024, als gevolg van de hervorming van de dienstencheques in het Waals Gewest (zie hier), zal het abonnement alleen nog gelden voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Vlaams Gewest.

Het Les P’tites Fées Bleues, servicevoucherabonnement werkt als een standaard abonnement. Het kost €9,99 per maand en is identiek voor al onze klanten, ongeacht het aantal diensten dat ze gebruiken. Op dezelfde manier, als je 1x, 3x of 5x per week naar de sportschool gaat, betaal je altijd dezelfde abonnementsprijs. Tot slot wordt het lidmaatschap aan het begin van elk kwartaal gefactureerd (d.w.z. €9,99 x 3 maanden = €29,97 per kwartaal).

Wat betekent dit voor klanten ?

Nu het abonnementssysteem is ingevoerd, ontvangen al onze klanten precies dezelfde vaste prijs van €9,99 per maand.

Voorbeeld:

  • Mevrouw Y heeft twee sessies van 3 uur per week. In het oude systeem betaalde ze tussen de €16,8 en €21 per maand. Nu betaalt ze slechts €9,99, dat is het verschil tussen de twee systemen.
  • Meneer X heeft een dienst van 3 uur per week: in het oude systeem betaalde hij tussen €8,4 en €10,05 per maand.
  • De heer W werkt 4 uur per twee weken: onder het oude systeem betaalde hij €4,2 per maand. In dit geval zijn zijn kosten met €5,79 gestegen.

Hoe zit het met mijn huishoudhulp ?

Volgens de wettelijke barema's wordt een huishoudhulp betaald tussen €13,10 en €14,19 per uur. Daarnaast krijgen ze 90% van hun kosten voor openbaar vervoer vergoed, of hun eigen kosten als ze hun eigen voertuig gebruiken. Waar mogelijk worden huishoudhulpen zo dicht mogelijk bij huis ingezet. Het P'tites Fées Bleues biedt ook sponsoringbonussen tot €1.000.


Is uw huishoudelijke hulp een maand of langer afwezig?

Waar mogelijk zullen we u een vervanger aanbieden voor de duur van de afwezigheid van uw huishoudhulp. Indien nodig, en als we geen vervanger kunnen regelen, geven we u een tegoedbon voor de maand waarin u geen gebruik hebt kunnen maken van de diensten van uw huishoudelijke hulp.

Wat zijn de verschillende betalingswijzen ?

Het kan niet eenvoudiger! Je hebt verschillende opties om je abonnement te betalen:

  • via automatische incasso,
  • via QR-code
  • of via overschrijving

Als je nog vragen hebt, raadpleeg dan onze FAQ of neem direct contact op met je filiaalmanager.